Windowmakers

Productiebedrijf voor ramen en deuren

Everdongenlaan 24, B-2300 Turnhout
info@windowmakers.be

CS 77 Fire Proof

Concept System 77-Fireproof raam

 

CS 77 is de nieuwe referentie voor nieuwbouw en grondige renovatieprojecten. Geschikt voor alle types naar binnen- en buitenopenende ramen. Het systeem is beschikbaar in verschillende esthetische vormen die op de hedendaagse bouwstijlen zijn afgestemd: Functioneel, Renaissance, Softline en Verborgen vleugel. De CS 77 reeks is perfect combineerbaar met de CF 77 vouwdeuren, CP 130 schuifdeuren en de Ventalis ventilatie-units en bieden zo een totaaloplossing aan voor je bouw – of renovatieproject.

CS 77 Brandwerend Biedt brandweerstand voor normen EI1 30, EI2 30 en EI2 60.

CS 77-FP EI30 en EI60 werden ontworpen op basis van het bestaande CS 77 profiel en accessoires voor ramen en deuren.
De systemen werden getest in een geoptimaliseerd testprogramma. De brandwerende tijdspanne is het resultaat van speciaal koelingmateriaal in de profielkamers en door het gebruik van zelfklevende en waterbestendige opzwellende dichtingen. De glaslatten hoeven hierdoor niet afgekit te worden waardoor de productietijd van de profielen verminderd en kosten bespaard worden. 
De brandwerende productlijn van CS 77 is beschikbaar in naar binnen en buiten opengaande enkel of dubbele deuren, paniekdeuren, gecombineerde vaste raamelementen en ook glazen scheidingswanden. Het uitgebreide gamma van configuraties biedt één van de grootste productlijnen met opties en combinaties waarmee architecten aan de slag kunnen. Verder is er ook een uitgebreide keuze aan accessoires en sluitstukken beschikbaar.
CS77 30 minuten

CS77 EI30

CS77 Ei30
CS77 EI60

CS77 EI60

CS77 EI60

Goedgekeurde configuraties

  • De vlamdichtheid: E. Hiermee wordt aangegeven hoe lang (uitgedrukt in minuten) een scheidend element, dat aan één zijde blootgesteld is aan een brand, verhindert dat er vlammen of hete gassen doordringen tot aan de niet-blootgestelde zijde.
  •  De thermische isolatie: I. Hiermee wordt er aangegeven hoe lang (uitgedrukt in minuten) een scheidend element de doorgang van warmte verhindert in het geval van een brand. Hierdoor kan de niet-blootgestelde zijde niet ontvlammen en kan enig brandbaar element in de directe omgeving van deze zijde ook niet ontvlammen.

Folder

Klik voor openen folder