Windowmakers

Productiebedrijf voor ramen en deuren

Everdongenlaan 24, B-2300 Turnhout
info@windowmakers.be

Reynaers Aluminium

Reynaers Aluminium speelt een voorname rol in de ontwikkeling van architecturale aluminiumsystemen en geniet internationale faam vanwege de kwaliteit van de producten en de hoogstaande dienstverlening.

Reynaers levert  halffabrikaten (profielen en accessoires) en wij als Reynaers PARTNER verwerken deze tot afgewerkte producten.

Wij leveren deze afgewerkte producten aan onze klanten, de Reynaers INSTALLERS, die deze bij U thuis komen plaatsen en afwerken.

Reynaers aluminium
aluminium raam renaissance
transport ramen
Alu deur Windowmakers
Aluminium voordeur zwart

Reynaers Aluminium, zorgeloos en voor het leven

Vandaag is het aluminiumprofiel qua prestatie, stijl en  toepassingsmogelijkheden niet meer weg te denken uit je bouw- en renovatieplannen. En wie aluminium ramen of deuren zegt, zegt Reynaers.
Met Reynaers Aluminium kies je niet alleen voor stijlvolle vormgeving, comfort en kwaliteit, maar ook voor optimaal vakmanschap. Van constructeur tot installateur. Kortom, je kiest voor zekerheid. Zekerheid waarop je zorgeloos kan bouwen of verbouwen. Met oerdegelijke materialen en oplossingen.

In combinatie met het creatieve design van de architect en het vakmanschap van de Reynaers vakman geven onze aluminiumsystemen een ziel aan jouw woning. Dankzij zijn unieke eigenschappen zorgt aluminium voor een effectieve meerwaarde voor jouw project.

We gaan voor uitmuntendheid en streven naar een foutloos parcours.

masterline 8

Waterdichte garanties

Wij kiezen voor COMFORT.
   Wij kiezen voor LEVENSLANG.
      Wij kiezen voor VEILIG.
         Wij kiezen voor KLEUR.
            Wij kiezen voor ZEKERHEID.
               Wij kiezen voor ALUMINIUM.

Aan Jou Om Stijl En Kleur Te Kiezen

Aluminium ramen & deuren gaan met gemak een leven lang mee, zonder in te boeten op kleurvastheid en vormgeving.

Ramen hebben een grote invloed op de vormgeving van uw bouwproject of verbouwing. Maar er is meer dan alleen een kwestie van smaak.

Aluminium systemen

Reynaers Aluminium, Folders

Eén van de grote troeven van aluminium zijn de eindeloze designmogelijkheden van het materiaal.

Een raam is al lang geen eenvoudig vierkant vol glas meer.

Aluminium ramen, deuren of gevelsystemen kunnen geproduceerd worden in bijna elke maat. Daarom is aluminium geschikt voor grote raampartijen met dubbel of driedubbele beglazing. Aluminium leent zich tot de meest diverse bouwstijlen zoals een functionele, renaissance of steel look.

Daarnaast is aluminium beschikbaar in meer dan vierhonderd kleuren. Zelfs bicolor ramen behoren tot de mogelijkheid. Je ramen hebben langs de binnenkant een andere kleur dan langs de buitenkant.

Ramen, Deuren & Zoveel Meer ...

Wooncomfort Start Bij De Kleine Dingen.
Laat je adviseren, laat je inspireren.