Windowmakers

Productiebedrijf voor ramen en deuren

Everdongenlaan 24, B-2300 Turnhout
info@windowmakers.be

Gealan S9000Nl | 4 stijlen - 1 topkwaliteit

De eisen waaraan kunststof raamprofielen moeten voldoen, zijn in de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen: meer bescherming tegen warmte, inbraak en geluid, een betere statica en een goed uiterlijk.
Alleen moderne raamsystemen die aan dit eisenprofiel voldoen, houden het vol op de markt – en daarmee bij hun verwerkers, onze klanten.

 

Het GEALAN-systeem S 9000 NL vormt het ideale platform voor de Nederlandse ramenmarkt. Als combi-systeem is S 9000 NL zowel als aanslagdichting-variant als ook als middendichting-oplossing verkrijgbaar. Beide varianten voldoen aan de steeds stijgende eisen van de Punkto Energieeinsparung (energiebesparing). In de middendichting-variant met kaderbouwdiepte 120 mm worden Uf-waarden van tot 1,0 W/(m²·K) bereikt, de aanslagdichting-variant behaalt Uf-waarden van tot 1,1 W/(m²·K).

Tegelijkertijd beschikt het systeem S 9000 NL met zijn kaders in de typische blokraam-optiek over de klassieke design-elementen van de Nederlandse markt. Naar binnen of naar buiten, of typische wissel-openingen – voor de diverse toepassingen biedt het nieuwe profielsysteem S 9000 NL voor Nederland optimale oplossingen.

 

 • Toekomst-zeker door de beste warmte-isolatiewaarden.
 • Innovatief, als combisysteem in middendichting of aanslagdichting in gelijke mate mogelijk.
 • Marktconform door diverse raam-oplossingen – verdiept met schuinte 15°, blokprofiel met schuinte 4°, recht op schuin en vlakke optiek met aanslag.
Gealan S9000NL Windowmakers
Afbeelding: Verdiepte ramen met schuinte 15°, middendichting en IKD®-schuimtechnologie. (base)

Kozijnen voor elk design

Gealan S9000NL Windowmakers

De technische facts maken het verschil op detail niveau.

De basis samenstelling van het S 9000 NL raamsysteem voorziet in de best mogelijke isolatie waarde voor u. Welke kozijntype u ook wilt toepassen, de meerkamer techniek van alle profielen, verhoogde sponningen en het 3-dichting-systeem dragen zorg voor beste isolatie waarde van Technische facts die overtuigen!

Energie besparing*
Nederlandse kozijnen. Nederlandse kozijnen die de Uwindow waarde kunnen bereiken tot Uw 0,75 W/(m²·K). De kozijnen zijn in alle kleurtechnieken leverbaar, standaard basiskleuren, folie techniek, realwood of de acrycolor kleurtechniek.

Een kunststofraam is niet zomaar een kunststofraam. De verschillen in de profielconstructie hebben aanzienlijke gevolgen voor de technische eigenschappen. 

Met ramen van GEALAN-profielsystemen van de nieuwste generatie zorgt u niet alleen voor optische accenten. Uitgekiende en tot in het kleinste detail uitgewerkte profielgeometrieën voldoen aan alle technische voorwaarden: of het nu om bescherming tegen warmte, geluid of inbraak gaat of om ventilatie: ramen van GEALAN-kunststofprofielen zijn van de nieuwste technische stand.

 • Resistent
  Ramen van kunststofprofielen zijn gemakkelijk te reinigen en onderhoudsarm. In hoge mate bestand tegen slijtage en milieu-invloeden hebben ze een lange levensduur.

 • Flexibel
  Moderne raamtechniek is afhankelijk van smaak en bouwstijl niet alleen in het wit maar ook in acrylcolor, decoratie- en houtfolie uitvoerbaar.

 • Individueel
  De keuze van de profielgeometrie, de wijze van openen en de raamindeling beïnvloedt het individuele karakter. Met GEALAN-profielen zijn ook ongebruikelijke raamvormen uitvoerbaar.

 • Comfortabel
  Ramen van GEALAN-meerkamerprofielen zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft en het geluid buiten. Ze bieden veiligheid, geborgenheid en zorgen voor een unieke woonsfeer.

 

IKD® isolatie schuim voor optimale energie prestatie Om de thermische eigenschappen van de raamsystemen nog verder te verbeteren, voorzijn wij de kozijnen van IKD® isolatie profielen. Deze combinatie zorgt voor de beste energie zuinige kozijnen.

Toekomstzeker over de gehele linie.

Gealan ramen zijn niet alleen bekend vanwege hun geavanceerde functionaliteit, maar tevens vanwege hun wooncomfort en esthetiek. Ontdek onze omvangrijke keuze aan beslagen en grepen en laat u inspireren door het veelzijdige kleuraanbod.

 

Bekijk hiernaast de folder van S9000NL