Windowmakers

Productiebedrijf voor ramen en deuren

Everdongenlaan 24, B-2300 Turnhout
info@windowmakers.be

Mee met de nieuwste stijl- en kleurtrends.

Aan gekleurde ramen en deuren wordt bij de vormgeving van de gevel bijzondere waarde gehecht. Gebouwen worden op die manier mooie blikvangers en krijgen hun unieke “visitekaartje”. Ramen, voordeuren en hefschuifdeuren zijn als onderdeel van de gevel blootgesteld aan zonnestraling, weers- en milieu-invloeden en mechanische inwerking. Dan blijkt al gauw dat gekleurde profielen niet allemaal hetzelfde zijn.

Met een ruim en gevarieerd kleurenaanbod komt Gealan tegemoet aan de nieuwste trends voor een esthetische kleurbeleving

foliekleuren PVC Gealan Windowmakers
Klik om te vergroten

Overzicht kleuren (folie)

Naast de witte en cremekleurige massakleuren bieden we een aanzienlijk gamma kleuren aan. 

De kleuren komen tot stand door het aanbrengen van decoratieve folies. De folies bestaan in houteffect of egale kleuren.

We onderscheiden:


    • GL Gladde Folie
    • NE Nerf folie std
    • RW RealWood Folie
    • MA Matte Folie (Nieuw)
    • ME Metalic folie


U kan kiezen voor buitenzijde folie met binnen wit of creme, of u kiest voor een folie binnen en buiten. Verschillende folie’s binnen en buiten zijn eveneens mogelijk.

Deco folie

Voor iedereen die prijs stelt op een natuurlijk uiterlijk zonder te moeten afzien van de voordelen van moderne raamtechniek, zijn er kunststoframen met het uiterlijk van hout. Ze zijn zowel aan te raden als klassiek stijlelement bij de renovatie van oude huizen als voor een op het landschap afgestemde vormgeving. Houtdecor-ramen beschikken over alle positieve eigenschappen van moderne kunststoframen en tegelijkertijd over het decoratieve effect van hout.

 

 

foliekleuren gealan
Klik om te vergroten