Windowmakers

Productiebedrijf voor ramen en deuren

Everdongenlaan 24, B-2300 Turnhout
info@windowmakers.be

CP130 & CP130LS

CP130 en CP130LS zijn de klassiekers onder de schuifdeuren.

Op isolatievlak is dit het instapmodel, ttz CP155 en Masterpatio scoren beter. Prijs-kwaliteit staat de CP130 nog steeds zijn mannetje.

CP 130 SCHUIF of HEFSCHUIF

Schuif (Slide): de opengaande vleugel wordt gewoon verschoven bij het openen. Dichting door middel van borstels.

Hefschuif (Lift & Slide, of LS-systeem): de opengaande vleugel wordt eerst opgetild en kan dan worden opengeschoven. Dichting door middel van EPDM-dichtingen.

MONORAIL, DUO RAIL OF 3-RAIL

Monorail combineert een schuivende vleugel met vaste beglazing die rechtstreeks in het buitenkader wordt geplaatst. Dit zorgt voor een uiterst slanke en minimalistische look.
Standaard bevindt het vaste gedeelte zich langs de binnenzijde van de schuifdeur.
Monorail is zowel beschikbaar in schuif als hefschuif uitvoering.
CP 130 monorail is ook beschikbaar met buitenbeglazing. Dit is een voordeel bij het plaatsen van grote glaspartijen. Hier bevindt het vast gedeelte zich aan de buitenzijde.

Duorail combineert twee identieke vleugels, wat zorgt voor een esthetische totaallook. Beide vleugels kunnen als schuivend element fungeren. Dit zorgt voor een flexibel gebruikscomfort.

3-rail integreert een extra rail wat de mogelijkheid biedt om een derde opengaande vleugel toe te voegen. Deze oplossing laat gebruikers toe om tot drie schuivende delen te gebruiken waardoor 2/3 van de schuifdeur geopend kan worden.

CP130 LS Duorail
CP130 LS Duorail
CP130 LS Monorail
CP130 LS Monorail

CP 130-LS Slim Chicane

De nieuwste oplossing is CP 130  Slim Chicane, waarbij de middenstijl of chicane nog slanker dan de standaard uitvoering is en waarbij de aanzichtbreedte van de middenstijl gereduceerd wordt tot slechts 50 mm. Dus voor iedereen die houdt van ultra smalle profielen, hebben we nu een nieuw hefschuifraam met smalle chicane.

CP130 LS slim chicane
CP130 LS slim chicane

Techniek en prestaties

CP130 prestaties

Folder