Windowmakers

Productiebedrijf voor ramen en deuren

Everdongenlaan 24, B-2300 Turnhout
info@windowmakers.be

Jouw voordeur. jouw identiteit

Windowmakers heeft een hele reeks mooie oplossingen voor uw woning. 

De huidige architectuurtrends en renovatieprojecten worden gekenmerkt door een grote verscheidenheid aan stijlen.

Zowel klassieke herenhuizen, cottages en pastoriewoningen als moderne hedendaagse nieuwbouwwoningen verdienen een voordeur die bij hun huisstijl past! In onze zes stijlen Classics, Tradition, Retro, Cottage, Design en Inox zult u zeker de perfecte entree voor uw woning kunnen vinden! Het volledige voordeuren aanbod is steeds in harmonie met de aluminium of pvc ramen.

Anaf design sierpanelen

Less is more. 

De slagzin van modern design. Bij Anaf vindt u een uitgebreide reeks deuren die aan dat credo beantwoordt.

Onze reeksen Design, Inox en Integra zijn omvatten uitgepuurde ontwerpen die de aandacht niet wegtrekken van de andere uitblinkers in uw gevel.

Anaf classic sierpanelen

Sommige dingen blijven altijd mooi.

Onze Classic en Tradition reeksen zijn al jaren vaste waarden in het Anaf voordeurengamma. Met een ruime keuze aan sierlijsten accenturen ze de stijl van iedere klassieke woning. Maar laat u niet verrassen, want uitgevoerd in strakke poederlak kunnen deze modellen best een stijlvolle moderne indruk achterlaten.

Anaf cottage sierpanelen

De pastorie of cottage stijl is veruit één van de meest populaire bouwstijlen in België. In de reeks Cottage voordeuren biedt uw Deuradviseur u een bijzonder ruim en hoogstaand aanbod van de exclusief bij Anaf beschikbare Cottage ontwerpen.

Of u nu opteert voor een klassieke planchettenvoordeur, of voor één van onze speelse varianten met ingewerkte glasopeningen, in de Anaf catalogus vindt iedere Cottage-adept zijn voorkeur.

Hoe deurbeslag jouw gevel onderscheidt van de rest

Wat buitenschrijnwerk betreft, komen vaak dezelfde kleuren terug in het straatbeeld. Ongeacht welke stijl je met jouw gevel beoogt, lijkt kleur dus niet meteen de meest onderscheidende factor. Wens je toch jouw omgeving op te fleuren met een unieke voordeur, dan zoek je best naar een andere manier. Waarom niet met een stijlvolle siergreep?!

Een mooie siergreep is dé ultieme afwerking van jouw voordeur en geeft de gevel een persoonlijke toets. 

Solid Line

Wat ooit uitsluitend diende als een noodzakelijk gebruiksobject om de voordeur mee te openen, bepaalt nu mee hoe de stijl van jouw gevel gevormd wordt. Solid Line deurbeslag is HOT!

solid line 135

Inox deurtrekkers in RVS of RAL

ARTITEC, hoogwaardig RVS deurbeslag.

Artitec is een Nederlands familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwikkelen van hoogwaardig RVS deurbeslag en aanverwante accessoires. Onze deurkrukken en deurgrepen worden wereldwijd toegepast in grootschalige vastgoedprojecten, woningbouw en de utiliteitsbouw.